Hej på er , har inte kunnat blogga pga att...

instagram_img_20 (MMS)

Hej på er , har inte kunnat blogga pga att Telenor har strulat som vanligt...:/ känns numera som om man går på autopilot Hehe . Jobba , hämta barnen äta rida lägga barnen, sova gå upp lämna barnen, jobba osv. Så är det fem dagar i veckan. Är det konstigt att man blir sönder stressad?? Hur får ni er vardag att gå ihopa? Jag menar med jobb intressena och kanske barn och familj ? Berätta gärna :) för just nu är jag helt död. Denna veckan är och blir stressig.. igår vår det Rix fm festival. Körde in en sväng med Eddie och barnen :) barnen hade jätte roligt och lekte även på den nya lekplatsen i tivoliparken :) en vatten inspirerad lekplats :) inte lika kul när max blir genomvåt Dock ;) sen blev det även karusell åkning, blev upplurad i Parisjulet . Hatar höjder men jag överlevde :) sen i dag var vi hos veterinären med alla valpar och alla gick igenom u.a :) vet tyckte att dom var jätte fina :) så nu kan dom åka till Sina nya hem :) ja just det hoppade Rackas på terrängbanan och på vanliga banan i söndes :) vilken häst alltså. Film kommer inom kort ;) och på lördag blir det Falsterbo ,;) nu.blir det bingen. Puss och kram ses på Scan . P.s bilden togs igår , utsikt över Kristianstad

Veckan har då inte börjat bra :( blev sjuk...

image_camera eff (MMS)

Veckan har då inte börjat bra :( blev sjuk i måndes, vilket resulterade i att jag fick vara hemma :( mår lite bättre nu i alla fall. Bara annat nu som jag inte mår bra över. Åh vad jag hatar det. Om du ändå bara kunde se, om du ändå bara kunde förstå.. jag vet verkligen inte längre..

Nu är man hemma igen :) skulle ju berätta ...

instagram_img_20 (MMS)

Nu är man hemma igen :) skulle ju berätta vart vi var och tältade :) det blev haväng i kivik :) där är så otroligt fint. Kan varmt rekommendera er att åka dit.

,

RSS 2.0